Fasule me mish të thatë

Vlerësojeni këtë:

Tullumba

Vlerësojeni këtë:

Gliko ftoi

[recipe time=”30 min” difficulty=”e thjeshtë”] A e dini qe glikot e para jane bere me ftonj? Kjo per shkak te permbajtjes se larte te pektines ne kete frut, e cila lejon lengun te trashet. Perberesit 3 ftonj nje maje luge limontoz ose leng limoni …per sherbetin 2 filxhan uje (500ml) 2 filxhan sheqer (500gr) Vendosim ne …

Vlerësojeni këtë:

Papare me djath të bardhë

Vlerësojeni këtë:

Sallatë me domate dhe kastraveca

Vlerësojeni këtë:

Byrek me spinaq

Byreku me spinaq është një recetë klasike e kuzhinës shqiptare e cila pregatitet gjatë gjithë vitin, sidomos për Krishtlindje dhe Vitin e Ri. Tradita kërkon që nën petët e byrekut të vendoset një monedhë e cila përfaqëson fshehjen e fëmijës Jezus nga Mbreti Herod. Çdo pjestar i familjes, duke filluar nga më i vjetri, merr …

Vlerësojeni këtë:

Kurabie

Vlerësojeni këtë:

Tarator

Vlerësojeni këtë:

Gliko arre

Vlerësojeni këtë: