Tortë krem djathi me luleshtrydhe dhe limon jeshil

Torta me krem djathi (ajo që shumë shpesh njihet si cheesecake, por që është një fjalë e huazuar nga anglishtja) është një ëmbëlsirë e cila nuk ka nevojë për pjekie, por vetëm për pak durim në formimin e shtresave. Nuk është tepër e ëmbël, pra perfekte për ata që ashtu si mua, duan një ëmbëlsirë …

Vlerësojeni këtë:

Kek me kafe dhe arra

Vlerësojeni këtë:

Akullore me lajthi

Vlerësojeni këtë:

Kek me kos

Vlerësojeni këtë:

Kek me dardha pa yndyrë

Vlerësojeni këtë: