Vlerësojeni këtë:

Vlerësojeni këtë:

Rizoto me luleshtrydhe

Vlerësojeni këtë:

Vlerësojeni këtë:

Supë me oriz dhe bizele

Vlerësojeni këtë:

Rizoto me fruta deti

Vlerësojeni këtë:

Vlerësojeni këtë: