Tavë me pulë dhe perime

Vlerësojeni këtë:

Speca të mbushura

Vlerësojeni këtë:

Turli me perime

Vlerësojeni këtë:

Patëllxhan të mbushur

Vlerësojeni këtë:

Supë krem me kungull dhe karrota

Vlerësojeni këtë:

Vlerësojeni këtë:

Vlerësojeni këtë: