Etiketë: Receta për qofte

Qofte të vogla në salcë specash

Vlerësojeni këtë:

Qofte e madhe me mish të grirë (e mbushur sipas dëshirës)

Vlerësojeni këtë:

Qofte me gjizë dhe lulelakër

Vlerësojeni këtë:

Qofte me spinaq

Vlerësojeni këtë:

Kërnacka të furrës

Vlerësojeni këtë:

Romstek

Vlerësojeni këtë:

Qofte me gjize ne salce domatesh

Vlerësojeni këtë:

Qofte me mish të grirë në salcë domatesh

Vlerësojeni këtë:

Qofte me mish të grirë

Vlerësojeni këtë: